Qui sóc?


Doncs.. bona pregunta.. bé, hola a tothom, més aviat, hola als quatre gats que visiteu aquest blog/bloc/bitàcora/web2.0/digues-li-com-vulguis… explicaré qui sóc, explicant què faig…

Potser us ve de gust saber que:

 • Tinc 28 anys, des dels 18 que m’han passat volant… i espera’t.
 • No acostumo a publicar el meu nom a internet, pel que faig servir el pseudònim internauta de cabistron. Si busqueu cabistron al google, tot és cosa meva, espero que sabreu ometre coses que vaig fer fa cert temps. La majoria d’elles, en aquest blog mateix.. com més enrere en el temps, més estúpides.
 • Actualment he acabat la carrera d’Arquitectura a la ETSAB – UPC. Una autèntica bogeria. Tinc intenció d’estudiar algun màster sobre temes d’il·luminació i sempre relacionat amb la imatge virtual i els gràfics per ordinador (CG). Bastant freak tot plegat.
 • Sóc molt aficionat les arts, són la meva passió: L’Arquitectura, La Fotografia, La Pintura i La Música. Que es resumeixen en la conjunció d’aquests elements, és a dir, la representació gràfica, ja sigui de caire tècnic o bé artístic, de mentres m’escolto un bon “discu”.
 • De ben petit que m’ha interessat el còmic, i el modelisme, ferroviari, radiocontrol i en general, les construccions. Si dins el meu camp hagués de destacar una virtut, seria la percepció volumètrica.
 • Dibuixar sempre ha sigut el meu hobby, i si em sobressin els calers, em compraria un local per a muntar-hi un estudi on pintar, fer alguna escultura i prototips de mobiliari. També hi hauria lloc per una taula de billar.. posats a comprar imaginàriament.. fem “un bon gasto”.

Món laboral – Trajectòria

 • La meva situació laboral és difícil de precisar. Es pot dir que vaig trampejant fent feines diverses i puntuals, que em permeten sobreviure. No sé què és cotitzar. Ni un finiquito, ni assegurances ni re de re. És una situació una mica precària, però de moment no m’ha anat malament. Espero algun dia treballar com a arquitecte en un estudi, i complementàriament fer altres feines relacionades amb el món gràfic i de la il·luminació o el disseny o tot plegat.
 • He estat treballant com a col·laborador durant uns dos anys al Taller d’Estudis Lumínics, pertanyent al Departament de Construccions Arquitectòniques I a la mateixa Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya. He estat aprenent molt d’un sector que fins al moment no m’hi havia fixat massa, però del qual en tinc un interès creixent.
 • Malgrat viure al Baix Llobregat, sempre he estudiat a Barcelona. On he fet tota la primària i secundària, després el batxillerat tecnològic. Després de la carrera plantejo seguir estudiant matèries que ampliin els meus coneixements i interessos sobre l’arquitectura, la il·luminació, la percepció del color i l’ombra, la representació gràfica amb mitjans manuals o informàtics, etc.
 • Tot i que la meva primera experiència professional és en un taller mecànic (d’aquells de pòsters de senyoretes, greix i encenalls d’acer) d’una reconeguda fàbrica de cervesa, la meva trajectòria en el món laboral és majoritàriament en la delineació de plànols en CAD i modelat/render 3D a despatxos d’arquitectura, els quals en un període molt breu he vist en ple boom i ara pansir-se.  És evident que el nostre sector s’ha de reinventar, reciclar-se o morir.
 • He fet grandíssima quantitat de coses que hauria d’haver cobrat, i de les que no he vist un duro o bé quatre duros. No n’estic massa orgullós, però a vegades cal fer-ho, oi?
 • També hi ha una gran quantitat de coses que sé fer o he fet, però que no puc posar al currículum per qüestions òbvies. Com per exemple, sortir als pastorets i equivocar-me en la única frase que havia de dir, el dia de Nadal.

Opinió:

 • Crec en una societat diversa, multicultural i no-militaritzada. Sóc una persona pacífica, sensible amb el medi ambient i amb interès per aprendre dels altres. M’interessa molt poc la política (ho sento pels companys que són uns autèntics freaks de la política, però és una cosa que no us ve de nou), i com m’agrada pensar, la meva vessant social és l’artística.
 • Llegeixo molt pocs llibres, però quan he llegit literatura, ha sigut bàsicament ciència-ficció i/o aventures.
 • Crec que l’art en general és una disciplina que per la seva complexitat s’allunya del coneixement global popular, paradoxalment, perquè la societat i l’individu són la seva raó de ser. Com vaig veure en una exposició: “L’art és per tothom, però només uns quants ho saben”. Això em fa pensar en que sempre que es produeix una peça artística ja sigui musical, gràfica, arquitectònica, etc… ha de ser tant complexa com accessible, tot un repte.
 • Cada vegada m’agrada més l’animació, en dibuixos (tradicional), en 3d, frame-by-frame o com sigui. Sóc capaç d’empassar-me qualsevol cosa que impliqui animació, des del Pocoyó fins a aplicacions de realitat augmentada.
 • Cada vegada m’agrada menys el que veig a la tele, però acostumo a veure programes d’humor, alguna pel·lícula / sèrie i de tant en tant l’actualitat. (no massa, que no sóc massoca)

Bé, aquestes són les coses que he cregut per posar aquí, si una persona totalment desconeguda hagués de saber de mi, són coses que prefereixo haver-li explicat jo a consciència.

   No publicaré al blog el CV ni dades personals com adreça o telèfon, per això tinc en preparació la meva pàgina web, que encara no existeix però ho farà ben aviat.

Si us interessa saber més de mi o posar-vos en contacte (Currículum Vitae, Portafolio, Projectes, etc…) podeu optar per:

 1. Publiqueu un comentari aquí al blog, que ho fa molt poca gent.
 2. O bé:  al Facebook (Cabis Tron)
 3. O al hotmail.com (cabistron)

Salut!

“Allò important no és saber, sino tenir el telèfon del que en sap”

Anuncis

5 responses to “Qui sóc?”

 1. lorenzo Catalan says :

  Bé, un altre cop:

  M´interesaria contactar amb tu pel tema del photoshop.

  Grasis i salut!!

  Lorenzo

 2. cabistron says :

  Ei Lorenzo, t’he enviat un correu!
  Estem en contacte, merci pel comentari!

 3. Jandru says :

  ei, estas segur que encara tens el meu telefon?

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: