Il·lustres il·lustradors

Hola de nou.. avui.. cap tutorial.. N’estic preparant un dels passos que heu de seguir per comentar a les entrades del blog, perquè sembla que us costa molt. És més fàcil que trobar-se en un mirall, però ja us ho explicaré en tot detall un altre dia.

Avui em ve de gust penjar-vos un tastet i les respectives pàgines web de tres il·lustradors dels que conec i podem trobar a publicacions de premsa a Catalunya, i que en el meu cas, acostumen a interessar-me més que l’article al que acompanyen.

www.leonardbeard.com

El que fa més temps que conec és el Leonard Beard. Fa molts anys que publica al Periódico de Catalunya i al seu suplement dominical, i em flipa des de fa molts anys. Fins i tot una vegada vaig anar a una exposició seva.. ja és dir per lo mandrós que sóc a vegades.

 

www.mikeljaso.com

Aquest Mikel Jaso fa uns dies que en volia penjar alguna cosa. Com ell mateix posa a la seva web:

“Grafista independiente afincado en Barcelona, Mikel Jaso trabaja en diversos ámbitos del diseño gráfico y la ilustración, especialmente en los relacionados con el mundo editorial y cultural. Desde 2001 colabora habitualmente como ilustrador de prensa en periódicos y revistas nacionales e internacionales.”

Remarco que a la seva web, hi feu un cop d’ull als “caprichos”, que són realment on es deixa anar i fa una mica el que a ell li interessa, si no entenc malament.. que tampoc he llegit res, però és el que m’ha semblat. Aquí una imatge de la prohibició dels toros a catalunya. realment molt molt potent.

www.oriolmalet.com

Aquest el vaig descobrir fa molt poc gràcies al facebook ja que un colega dissenyador gràfic el tenia com a pàgina “admirada” i em va donar per ficar-m’hi. De seguida que vaig veure quatre imatges vaig caure en allò del “M’agrada” tant fàcil de caure-hi, aquest cop més justificat que d’altres.

Publica al TimeOut Barcelona, suposo que a mil llocs més, com tots els altres, però és la única publicació on he vist il·lustracions seves en el propi paper. És tot un màquina, com els altres dos també eh. Tots tres boníssims, i de molt diferents estils. Però cal dir que malgrat ser l’últim descobriment, és el meu preferit de tots tres.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , ,

About cabistron

Arquitecte en procés, friki en general, i persona humana, fins i tot quan em passo amb el patxaran. ____ Arquitecto en proceso, friki en general, y persona humana, incluso cuando me paso con el patxarán. ____ Architect in progress, almost a complete geek, and a human being, even when I drink too much Patxaran.

2 responses to “Il·lustres il·lustradors”

  1. garsenda says :

    Molt bons els il·lustradors que indiques. Sobretot tinc debilitat per l’Oriol Malet; ja coneixia algunes il·lustracions però no sabia que eren seves! Salutacions!

  2. cabistron says :

    gràcies! a mi m’ha agradat molt també la Rebeca Dautremer que menciones al teu últim post.. Quin nivell que té! l’estic gaudint a la seva web així que gràcies per l’aportació!

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: