Pillant-li el rollo a la tableta

totemweb

Anuncis

Etiquetes: , , ,

About cabistron

Arquitecte en procés, friki en general, i persona humana, fins i tot quan em passo amb el patxaran. ____ Arquitecto en proceso, friki en general, y persona humana, incluso cuando me paso con el patxarán. ____ Architect in progress, almost a complete geek, and a human being, even when I drink too much Patxaran.

5 responses to “Pillant-li el rollo a la tableta”

 1. Viw says :

  Hosti tiu,

  M’encanta com et configures els pinzells per tenir aquest toc “brut”!

  Quines propietats utilitzes principalment?

 2. cabistron says :

  yepppp bàsicament.. de cara a fer servir la tableta, cal configurar a “Dimámica de la forma” el canvi de gruix segons pressió de la tableta, només això ja ho fa més de “llapis”. D’altra banda, aplico variació de l’angle “sense control”, amb un percentatge alt. dono una mica d’espaiat, a vegades superposició de textura, i principalment és molt important triar un pinzell base irregular i mig transparent. També treballo amb molt poc fluxe de pinzell, i si cal faig més d’una passada. A vegades també aplico lo de “bordes humedos” mmmmmhh… En aquest dibuix vaig estar canviant de pinzell en diverses ocasions, però el conceto és aquest.
  Yeah!!

 3. Viw says :

  Pero utilitzes textura al pinzell?

 4. cabistron says :

  no és necessari.. sobretot per les línies fines. Per línies més “de relleno” ho vaig fer servir, fixa’t al blanc i al negre de la part de la gola com es veu una textura molt repetida.. aquí la vaig cagar una mica perquè es nota molt.. i no tinc textures preconfigurades al photoshopper. en la majoria del dibuix no ho vaig fer servir.

  • Viw says :

   Merci tiu, jo ja havia provat molta dinàmica de tot però no amb la rotació canvia un munt, també li he provat la dinàmica de color i te el seu rollo!

   Merci tito!

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: