Bloc en procés de reedició! (bilingüe! wow!)

Hola companys!Nota

Estic en procés de reedició del meu bloc.. Sembla que els de windows live estan fent més canvis encara, i m’havien enviat un missatge que el blog havia de migrar a WordPress.. i en comptes d’abandonarho he decidit actualitzar-lo, encara que de moment no l’actualitzi massa.. Com tinc intenció de ferme una plana web de portfolio entre d’altres coses, el blog serà un annexe que intentaré mantenir.. espero penjar-hi coses de profit!

Salutacions a tothom!Paz

 


Hola compañeros!Nota

Estoy en proceso de reedición de mi blog… Parece que los de windows live están haciendo más cambios todavía, y me habían enviado un mensaje que el blog debía migrar a WordPress.. y en vez de abandonarlo he decidido actualizarlo, aunque de momento no lo actualice demasiado… Como tengo intención de hacerme una página web de portafolio entre otras cosas, el blog será un anexo que intentaré mantener… ¡Espero colgar cosas de provecho!

¡Saludos a todo el mundo!Paz

Anuncis

About cabistron

Arquitecte en procés, friki en general, i persona humana, fins i tot quan em passo amb el patxaran. ____ Arquitecto en proceso, friki en general, y persona humana, incluso cuando me paso con el patxarán. ____ Architect in progress, almost a complete geek, and a human being, even when I drink too much Patxaran.

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: