Sol a casa, i el 97 no pasa

Ja porto uns quants dies sol a casa, si avui es dilluns… uh.. ja fa 5 dies doncs.
Mons pares s’han pirat a Andalusia amb mons avis, que hi tenen familia a saco.. jo ja no en recordo cap d’aquests familiars, només els dec haver vist dos cops en la vida, i una seria en una boda,on millor no recordar res..
 
Consciència says: ¿pa qué?
 
I bueno, com que estic una mica solano, doncs que m’avorreixo una mica! jajaj pero bueno, per sort o per desgracia sempre hi ha feina de la uni per fer. Fins i tot recullo la cuina i frego els plats despres dels àpats, tinc el menjador recollit, l’habitació s’aguanta tambe.. OLe no? sembla que se fer coses i tot. aixo si vaya pal lo de dutxar-se i fer-se el sopar i sopar i recollir la cuina i tot lo demés quan s’ha arribat de la uni! xD! per sort me’n surto..
 
Lo que més destaco es que m’estic fotent uns horaris mes raros que laostia jaja men vaig a dormir i em llevo cada dia a una hora diferent xDD em llevo i no hi ha cafè, clar! UF! això es lo que em fa mes mal, en serio!que no hi hagi cafè fet pel mati es algo criminal.. me n’haure d comprar d aquells k li fots un cop a la tassa i es calenta el cafè, rollo astronauta…  xD anda k no
i demà GAMMA RAY! concertasso! uF! demà concert i demà passat festa! uffffffff vaya setmana!! xD aviam com arribo fins al divendres.. xDDDDD sobreviure? uhHh a saber.
 
Vai a fer-me un waka..
(fins al proper comentari d aquests, o entrada de blog, o digues-li com vulguis)
Anuncis

About cabistron

Arquitecte en procés, friki en general, i persona humana, fins i tot quan em passo amb el patxaran. ____ Arquitecto en proceso, friki en general, y persona humana, incluso cuando me paso con el patxarán. ____ Architect in progress, almost a complete geek, and a human being, even when I drink too much Patxaran.

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: