dameARCOdefumá,tio

EI MOÑAS I BULLERES!!!
(no discriminem, és un títol paritari,  eh)
 
Bé… en resum… HOLA:
 
Avui venia a explicar-vos que n’és de BONIC I JOIÓS EL PANORAMA ARTISTIC ESPANYOL… a qui li agradin els Serrano, el UPA Dens, el Tomate, i altres estupideses que es posen de moda, que no segueixi llegint… això és un espai cultural i/o raro.
 
 
Bé, avui a la classe de projectes, hem tingut la oportunitat de veure una conferència sobre les vacances del ilustre arquitecte i professor de l’escola Helio Piñón (gran aficionat als fruits secs?)… unes fotos seves que havia disparat des de l’helicòpter que havia llogat per anar a fer una visita aèrea al GrandCanyon del Colorado… bé… sudarem de parlar de les seves possibilitats econòmiques, i només parlaré d’un petit detall de la seva part de la conferència (LO BO VE DESPRÉS.. si no us interessa lo que diu l’Helio, podeu passar de paràgraf) doncs el pavo s’ha dedicat a rajar sobre les postals que ha trobat que son del GrandCanyon… que si es tracta d’un contingut superficial.. que només són imatges resultat d una mala digestió del fotògraf,… etc etc.. anda que no.. SENYOR HELIO… si vostè és responsable del curs de projectes de Segon… opino que hauria de basar el contingut de les seves conferències en algo més formatiu… i no en coses circumstancials que només serveixen per fer riure als assistents… que a més, paguen per estar en aquell curs.
 
PERO LO QUE MES EM TOCA LA POLLA NO SON LES DIAPOS DEL HELIO… NOOOOO:
AVUI ENS HAN EXPOSAT LES CONDICIONS D UN PROJECTE D UN ESPAI DE CHILL OUT QUE ES CONSTRUIRA AL MIG DE LA FIRA… ES VEU QUE ES FA CADA ANY I SON UNS ESPAIS AIXI COM MOLT DE DISSENY, QUE TEORICAMENT SON PER DESCANSAR, PERO QUE SEGONS LES FOTOS…. NO TENIEN MASSA PINTA DE CÒMODES… SEMBLA QUE NOMÉS CAL QUE SIGUI MACO. PER FAVOR!!! TOTA LA PUTA CARRERA PARLANTNOS DEL CONTRARI!!!!!… bueno en fi…
 
el que més em toca la polla.. és com està el tema… la fira d’art contemporani que se celebra cada any (ARCO) (ARte COntemporaneo) (original ehH)  és un SUPERSUPERMACROMEGA complexe firal, ple d pabellons, ple d coses enormes…  doncs resulta que per exposar a arco… HAS D’ESTAR FORRAT!! Es cobra per exposar, un estand mínim de 60m2, que es paga a tants euros el m2, i que a més, ni tan sols qui paga mana.. hi ha un comité de selecció dels artistes i dels galeristes… els mateixos galeristes, només pretenen vendre senyors!!!!!
 
       QUE MES DONA LO QUE ES VENGUI, MENTRE ES VENGUI, NO??? flipo. com pot ser… art contemporani!! la crême de la crême de la vanguarda artistica, els futurs referents artistics… dios.. es que tot son EUROS???
 
en fi…
 
 
El projecte que fem ara a classe, es el ChillOut famós (on no hi ha música, no hi ha drogues, i no es pot fumar ni beure… no se com cony li diuen chill out)
Aniré penjant imatges del chill out que preparo per projectes.. el faig amb un tio d la uni q es diu toni i q es d mallorca – per si el coneixeu els q sigueu d la uni –
mmmm molaria que el comentéssiu..
Staria currat que us ho miréssiu, perquè el mateix públic és qui viurà l’espai i pretén ser un espai compartit que tothom pot experimentar… (aixo si, tothom que hagi pagat l’entrada, ÉS CLAR)
Anuncis

About cabistron

Arquitecte en procés, friki en general, i persona humana, fins i tot quan em passo amb el patxaran. ____ Arquitecto en proceso, friki en general, y persona humana, incluso cuando me paso con el patxarán. ____ Architect in progress, almost a complete geek, and a human being, even when I drink too much Patxaran.

Digue'm què n'opines!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: